BejelentésKiváló minőségű, fa és gondozás mentes horgászcsónakok, garanciával.
Pontosság, megbízhatóság, gyorsaság !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Csónak rendelés + grátisz

Már most rendelje meg csónakját a közeledő szezonra! Minden csónak megrendelésnél ajándék szerelvény!
T. Horgásztársam !

A megszólításból bizonyára Önnek is kiderült, hogy jó magam is ezzel a kiváló kikapcsolódással foglalkozom, idestova 50 éve, természetesen már amikor az időm engedi. Sokáig a part széléről kerestem, kutattam, merre, hol találom a horgászás lényegét, a halakat. Ez többé - kevésbé sikerült.

Körülbelül a 80 - as évek közepének egyik forró nyarán megvettem az első csónakomat, egy tiszai 6 m - es kátrányozott fa ladikot, ( amiről nem lehetett megállapítani, hogy mikor készítették ), gondoltam, hátha több sikerrel járok. Gyermeki izgalommal vártam az első bevetéseket, amik a csónak segítségével összehasonlíthatatlanul sikeresebbek voltak mint, a parti cserkelő horgászat.

Sajnos a nagy örömbe a következő év tavaszán, a horgász szezon kezdetén üröm került. Partra érve, a láncra kötött csónaknak csak az orra látszott ki a vízből. Egy jó ismerősöm, és hajója segítségével a csónakból a lerakodott iszapot eltávolítottuk, majd hosszas restaurálás következett, ( csónaktest szárítása, szurkozás, alumínium csíkok felszegelése a megnyílt résekre stb... ) hogy a vízi alkalmatosság újra bevethető legyen. Ezeket a javításokat még azon a nyáron több alkalommal el kellett végezni, de minden igyekezet és időráfordítás ellenére a csónak feladta.

Ekkor jutottam arra az elhatározásra, hogy készítek magamnak egy jó, megbízható horgászcsónakot, amit nem kell kátránnyal vagy bitugéllel minden évben lekezelni. Ekkor hallottam először a poliészter műgyantáról, üvegpaplanokról, karbon és üvegszövetekről. ( Hála azoknak az embereknek akik ezeket az anyagokat kitalálták ) Azokban az években ezeknek az anyagoknak a beszerzése még nem volt olyan egyszerű, mint napjainkban.

Az elkészült vizsgadarabbal szemben komoly fenntartásom volt. Vajon a fán hogyan fog viselkedni ez az új anyag ? Nem fog leválni, felhólyagosodni, áztatja az eső, süt rá a forró nyári nap, éri a fagyos téli szél? Ezek a kérdések foglalkoztattak, de mint szokták mondani, "A PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS". Az elkészült új csónak jól vizsgázott, és igen nagy sikert aratott baráti körömben. Ekkor jutottam arra a felismerésre, hogy nagyon sok olyan horgásztársam van akik nap mint nap ugyan azokkal a problémákkal találják szembe magukat a fa csónakjaikkal kapcsolatban.

Elhatároztam, hogy ezeknek a modern anyagoknak a segítségével, EGYBE ÖTVÖZÖM A MÚLTAT ÉS A JELENT. A fa csónakok stabilitást adnak (a súly miatt) a műanyag csónakokat viszont nem kell kezelni. A kettő ötvözése egy új típust eredményezett, és igen sikeres lett. GONDOZÁS MENTES

Gyártási típusok :

Hegyes orrú és trapéz elejű, lapos aljú és "V" alakú testek,  3,5 m - tól 7 m -ig.

Rendelhetők:

1: Felület kezeletlen csónak,

2: Félig gondozás mentes csónak(külső felület üvegszálas poliészter)

3: Gondozás mentes csónak, kishajó (teljes felület üvegszálas poliészter)

4: Elektromos felszereltség

5: Tűzi horganyzott csónak és kishajó szállító utánfutó névre szóló forgalmi engedéllyel, 4 év műszakival. Ráfutó fék nélküli, ráfutó fékes.

6: Csónak takaró ponyva

7: Csónakszállítás

8: Csónakszállító utánfutó bérlés

 

Természetesen a gyártott termékek garanciával kerülnek forgalomba !

A csónakok, kishajók és utánfutók egyéni megbeszélés alapján készülnek! ( alapanyag, méretek, szín, felület védelem, felszereltség )

Tisztelettel ajánlom, horgásztársaimnak, csónakázni vágyóknak és a vizek szerelmeseinek. Használatukhoz sok kellemes élményt és jó fogást kívánok!

Tisztelettel:  Kulman Antal Smile

Ha további kérdése lenne a csónakokkal, utánfutókkal, takaróponyvákkal ill. a fent felsoroltakkal kapcsolatban, vagy szeretné valamelyiket megrendelni,a

06 - 30-613-7549- es telefonszámon vagy a weboldal vendégkönyv oldal üzenő falán illetve, " szólj hozzá " rovatba megteheti.
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Bán István [ 2018-11-20 19:20 ]

Tisztelt Kulman Úr!
Árajánlatot szeretnék kérni egy gondozás mentes csónakról (kep165.jpg), szállítással együtt, amely:
- hossz: 5 m,
- alsó szélesség: 105 cm,
- felső szélesség: 125 cm,
- oldal magasság: 45 cm,
- két üléssel (barna színű): a hátsó ülés 65 cm-re, az első ülés 300 cm-re kezdődjön a csónak hátuljától,
- kívül-belül fekete színnel,
- kapaszkodó nélkül.

Amennyiben vörös fenyőből készülne, mennyi lenne az ár?
Amennyiben luc fenyőből készülne, mennyi lenne az ár?
Köszönettel: Bán IstvánBohati Csaba [ 2017-10-30 12:48 ]

Jó napot kívánok.
Érdeklődnék hogy egy 5.5m'es trapéz orrú, kívűlről üvegszàlas csónak mibe kerül. A Tiszàra vinnèm. Ha kapok e-mail címet tudnèk kèpet beilleszteni hogy milyet szeretnék.
Köszönöm vàlaszát.
Üdv.
B. CsabaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!