BejelentésKiváló minőségű, fa és gondozás mentes horgászcsónakok, garanciával.
Pontosság, megbízhatóság, gyorsaság !

MENÜ


Hírek
Csónak rendelés + grátisz

Már most rendelje meg csónakját a közeledő szezonra! Minden csónak megrendelésnél ajándék szerelvény!
T. Horgásztársam !

A megszólításból bizonyára Önnek is kiderült, hogy jó magam is ezzel a kiváló kikapcsolódással foglalkozom, idestova 50 éve, természetesen már amikor az időm engedi. Sokáig a part széléről kerestem, kutattam, merre, hol találom a horgászás lényegét, a halakat. Ez többé - kevésbé sikerült.

Körülbelül a 80 - as évek közepének egyik forró nyarán megvettem az első csónakomat, egy tiszai 6 m - es kátrányozott fa ladikot, ( amiről nem lehetett megállapítani, hogy mikor készítették ), gondoltam, hátha több sikerrel járok. Gyermeki izgalommal vártam az első bevetéseket, amik a csónak segítségével összehasonlíthatatlanul sikeresebbek voltak mint, a parti cserkelő horgászat.

Sajnos a nagy örömbe a következő év tavaszán, a horgász szezon kezdetén üröm került. Partra érve, a láncra kötött csónaknak csak az orra látszott ki a vízből. Egy jó ismerősöm, és hajója segítségével a csónakból a lerakodott iszapot eltávolítottuk, majd hosszas restaurálás következett, ( csónaktest szárítása, szurkozás, alumínium csíkok felszegelése a megnyílt résekre stb... ) hogy a vízi alkalmatosság újra bevethető legyen. Ezeket a javításokat még azon a nyáron több alkalommal el kellett végezni, de minden igyekezet és időráfordítás ellenére a csónak feladta.

Ekkor jutottam arra az elhatározásra, hogy készítek magamnak egy jó, megbízható horgászcsónakot, amit nem kell kátránnyal vagy bitugéllel minden évben lekezelni. Ekkor hallottam először a poliészter műgyantáról, üvegpaplanokról, karbon és üvegszövetekről. ( Hála azoknak az embereknek akik ezeket az anyagokat kitalálták ) Azokban az években ezeknek az anyagoknak a beszerzése még nem volt olyan egyszerű, mint napjainkban.

Az elkészült vizsgadarabbal szemben komoly fenntartásom volt. Vajon a fán hogyan fog viselkedni ez az új anyag ? Nem fog leválni, felhólyagosodni, áztatja az eső, süt rá a forró nyári nap, éri a fagyos téli szél? Ezek a kérdések foglalkoztattak, de mint szokták mondani, "A PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS". Az elkészült új csónak jól vizsgázott, és igen nagy sikert aratott baráti körömben. Ekkor jutottam arra a felismerésre, hogy nagyon sok olyan horgásztársam van akik nap mint nap ugyan azokkal a problémákkal találják szembe magukat a fa csónakjaikkal kapcsolatban.

Elhatároztam, hogy ezeknek a modern anyagoknak a segítségével, EGYBE ÖTVÖZÖM A MÚLTAT ÉS A JELENT. A fa csónakok stabilitást adnak (a súly miatt) a műanyag csónakokat viszont nem kell kezelni. A kettő ötvözése egy új típust eredményezett, és igen sikeres lett. GONDOZÁS MENTES

Gyártási típusok :

Hegyes orrú és trapéz elejű, lapos aljú és "V" alakú testek,  3,5 m - tól 7 m -ig.

Rendelhetők:

1: Felület kezeletlen csónak,

2: Félig gondozás mentes csónak(külső felület üvegszálas poliészter)

3: Gondozás mentes csónak, kishajó (teljes felület üvegszálas poliészter)

4: Elektromos felszereltség

5: Tűzi horganyzott csónak és kishajó szállító utánfutó névre szóló forgalmi engedéllyel, 4 év műszakival. Ráfutó fék nélküli, ráfutó fékes.

6: Csónak takaró ponyva

7: Csónakszállítás

8: Csónakszállító utánfutó bérlés

 

Természetesen a gyártott termékek garanciával kerülnek forgalomba !

A csónakok, kishajók és utánfutók egyéni megbeszélés alapján készülnek! ( alapanyag, méretek, szín, felület védelem, felszereltség )

Tisztelettel ajánlom, horgásztársaimnak, csónakázni vágyóknak és a vizek szerelmeseinek. Használatukhoz sok kellemes élményt és jó fogást kívánok!

Tisztelettel:  Kulman Antal Smile

Ha további kérdése lenne a csónakokkal, utánfutókkal, takaróponyvákkal ill. a fent felsoroltakkal kapcsolatban, vagy szeretné valamelyiket megrendelni,a

06 - 30-613-7549- es telefonszámon vagy a weboldal vendégkönyv oldal üzenő falán illetve, " szólj hozzá " rovatba megteheti.
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kiss Gábor [ 2017-03-06 20:36 ]

Tisztelt Kulman Antal!
Érdeklődöm az 5. képen láthato ladik iránt, amely a Dunára kéne. Kérem Őnt küldjön egy árlistát, hogy melyik variáció mennyibe kerül. Pl. egy 5m-es felüLet kezeletlen csónak és félig gondozás mentes mibe kerül.Elektromos felszereltség,gondozásmentesség,csonaktakaro ponyva,stb nem kellenek. Várom válaszát és kérem a lakhelyét is írja meg ugyanis Szlovákiábol érdeklődöm,
Tisztelettel: Kiss Gábor


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!